Üzleti, Menedzser

 • Book of Lists – Listák könyve 2017-2018

  20.076 Ft 16.061 Ft -20 %
 • Thomas M. Sterner: Könnyedén a céljaidért!

  "Tökéletesítsd bármely készségedet, vagy teljesíts bármilyen kihívást azáltal, hogy megtanulod élvezni a folyamatot!Amikor egy új készséget akarunk elsajátítani, vagy szembenézünk egy félelmetes ...

  “Tökéletesítsd bármely készségedet, vagy teljesíts bármilyen kihívást azáltal, hogy megtanulod élvezni a folyamatot!

  Amikor egy új készséget akarunk elsajátítani, vagy szembenézünk egy félelmetes kihívással, amelyen reményeink szerint úrrá leszünk, akkor a türelem, az összpontosítás és a fegyelem azok a jellemvonások, amelyekre a leginkább szükségünk lehet. Nehezen megfogható tulajdonságok ezek, amelyeket nem egyszerű fenntartani. Ebben a lebilincselő és gyakorlatias könyvben Thomas Sterner megmutatja, hogyan sajátítsuk el ezeket a készségeket életünk bármely területén, a golfozástól kezdve az üzleti életen át a gyermeknevelésig azáltal, hogy megtanuljuk megszeretni magát a folyamatot.

  Első éveink folyamatos próbálkozásokból és bukásokból állnak. Ha feladtuk volna a kudarcok és nehézségek dacára, soha nem tanulunk meg járni, vagy bekötni a cipőnket. De akkor felnőttként miért mondunk le a célunkról oly gyakran, amikor elsőre nem értünk el sikert? A modern világ technológiai sebessége, a már megszokottá vált párhuzamos feladatvégzés és az azonnali jutalmazás ígérete csak tovább ront a helyzeten.

  A tanulásról szóló kutatásában Sterner úgy találta, hogy elfelejtettük a gyakorlás alapelveit, a cél kitűzésének és az eléréséhez szükséges kitartó erőfeszítésnek a folyamatát. Az általa ismertetett módszerek megmutatják, hogy a megfelelő módon végzett gyakorlás nem rabszolgamunka, hanem sokkal inkább egy önmagában is kiteljesítő folyamat, amely fegyelmet és rendet hoz az életünkbe.”

  3.790 Ft 3.032 Ft -20 %
 • Farkas János: Érd el könnyedén! – A 7 motívumpont csodája

  """Ha szeretnél egy használati utasítást magadhoz és a számodra fontos emberekhez, hogy könnyedebben elérhesd a céljaidat, és másokat is hozzásegíthess ehhez, akkor ...

  “””Ha szeretnél egy használati utasítást magadhoz és a számodra fontos emberekhez, hogy könnyedebben elérhesd a céljaidat, és másokat is hozzásegíthess ehhez, akkor ez az a könyv, amire szükséged van.””
  – Szabó Péter, az Állj félre a saját utadból című könyv szerzője, motivációs előadó

  Az élethosszig tartó tanulás immár alapvető követelmény versenyre épülő világunkban. Sikerünk vagy bukásunk emberismeretünkön és kommunikációs képességeinken múlik. Elengedhetetlen a helyes motivációs technikák ismerete.

  Hogyan kommunikáljunk hatékonyan?
  Hogyan motiváljuk magunkat és gyerekeinket?
  Hogyan ismerhetjük fel a saját és mások valódi motívumpontjait?
  Milyen a helyes motivációs technika?

  Ez a könyv olyan gyakorlati ismeretekkel szolgál, amelyek elsajátításával és alkalmazásával kimagasló eredményeket tudunk elérni a családi és üzleti életünk javításában.”

  3.790 Ft 3.032 Ft -20 %
 • Robin Sharma: A szent, a szörfös és a vezető

  "Lenyűgöző történet arról, hogyan élheted meg szíved valódi vágyait"Engedd el a kétségeidet, és gyermeki kíváncsisággal vágj neki a felfedezésnek, tudva, hogy új ...

  “Lenyűgöző történet arról, hogyan élheted meg szíved valódi vágyait

  “Engedd el a kétségeidet, és gyermeki kíváncsisággal vágj neki a felfedezésnek, tudva, hogy új emberként érsz majd az út végére, vagyis, ha pontosabb akarok lenni, sokkal inkább az az ember leszel, aki vagy, és akinek teremttettél.”

  Látszatra Jack Valentine-nak mindene megvolt. Reklámszakemberként remek fizetést kapott, és jól is állt neki ez a szerep. Modern lakásba járt haza, szuper barátokkal találkozott esténként, és menő autót vezetett. Legalábbis egy zavaros hétfő reggelig, amikor belecsapódott egy furgon oldalról, ő pedig a kórházban kötött ki súlyos sérülésekkel.
  Persze minden okkal történik, és Jack útja is felfedi magát, amikor megjelenik az ősz hajú, súlyos beteg férfi a kórházi szobájában. Az idős úr, Cal, elmondja az élete történetét, amely nagyon is hasonlít Jack addigi sorsára. A mese anyagi javakról szól, de a közepén óriási űr tátong. Cal végül a filozófia segítségével talált megváltásra (vagyis a bölcsesség szeretetével), most pedig felajánlja Jacknek, hogy elmondja neki a választ a Végső Kérdésekre, amelyekkel mindannyian szembe kerülünk: “Bölcsen éltem? Jól szerettem? Jól szolgáltam másokat?”
  Jack három repülőjegyet kap Caltől, valamint egy térképet, amelyen egy piros X jelöli a célállomásokat. Lehetősége nyílik három kiváló mesterrel találkoznia, akiknek a bölcsessége megválaszolja mindhárom kérdést. Pontosan ugyanúgy, ahogy egykor maga Cal is megkapta a választ. Jack először Rómába repül, ahol a Szenttel találkozik. Ezután elutazik Hawaiira, ahol megismeri a Szörföst, végül pedig New Yorkba indul, ahol a Vezető várja.
  Az út során megtanulja a belső munka fontosságát, felfedezi, hogy rossz tulajdonságaink segítségével jobb önmagunkhoz érhetünk el, és felfedezi, hogy ha mindent meg akarunk érteni az elménkkel, nem hallhatjuk szívünk bölcs suttogását. Csatlakozz Jackhez útja során, és válj te is azzá az emberré, aki valójában vagy!

  Ha készen állsz rá, hogy a legjobb életedet éld, olvasd el ezt a rendkívüli könyvet!
  – Richard Carlson, PhD, a Ne csinálj a bolhából elefántot, hiszen csak bolhák léteznek című bestseller szerzője

  Egy újabb elképesztő könyv Robin Sharmától, amitől biztosan megváltozik az életed.
  – Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek című könyvsorozat szerzője és Az egyperces milliomos című bestseller társszerzője

  Ennek a lenyűgöző könyvnek a lapjain egy erőteljes, ám megvalósítható folyamatot fogsz megismerni, amelynek a segítségével újraalkothatod az életedet, és visszatalálhatsz a legjobb énedhez. A lebilincselő és szívhez szóló történetként megírt A szent, a szörfös és a vezető mély bölcsességet és gyakorlati tanácsokat ötvöz, amelyek segítenek felfedezni a végzeted, megmutatják, hogyan élhetsz hiteles emberként, és hogyan találhatod meg végre a tartós boldogságot, amit annyira keresel.
  Ebben a forradalmi, mégis könnyed útmutatóban, amely rávezet, hogyan élheted az életed a leghitelesebben, a következőket tanulod majd meg:

  – Hogyan élesztheted fel valódi képességeidet, és hogyan ragyoghatsz a legfényesebben ebben a világban?
  – Hogyan alakíthatod a félelmeidet szabadsággá, a sebeidet pedig bölcsességgé?
  – A leckék megtanítanak rá, hogyan válj a saját elméd mesterévé, miközben megnyitod a szívedet, és táplálod a lelkedet.
  – Egyszerű gyakorlatok segítségével igaz, szeretetteljes kapcsolatokat fogsz tudni kialakítani.
  – Hogyan szerezd vissza a kalandot, a varázslatot és a vidámságot az életedben?
  – Eszközöket kapsz, amelyekkel a karriered sztárjává válhatsz, és bevonzhatod a bőséget.”

  3.790 Ft 3.032 Ft -20 %
 • Lothar Seiwert: Munka és magánélet 30 percben

  "Van, hogy úgy érzi, nem tud kitörni a mindennapok taposómalmából? Már megint egy új feladat, egy új kötelesség? A könyv megmutatja önnek ...

  “Van, hogy úgy érzi, nem tud kitörni a mindennapok taposómalmából? Már megint egy új feladat, egy új kötelesség? A könyv megmutatja önnek a több időhöz és a kiegyensúlyozottabb élethez vezető utat.

  Olvassa el,
  miként határozhatja meg saját maga, hogy milyen iránt vegyen az élete;
  hogyan menekülhet el napjaink sürgősségi tébolya elől;
  milyen módon tanulhat meg élete fő céljaira összpontosítani.

  995 Ft 796 Ft -20 %
 • Berger Gábor: Hogyan indítsunk saját vállalkozást

  Szóval belecsapsz, és céget alapítasz? Életed legjobb döntése lehet - vagy a legrosszabb.Megálmodtál egy terméket, szolgáltatást, ami forradalmasíthatja a piacot? Vagy csak inspirál ...

  Szóval belecsapsz, és céget alapítasz?
  Életed legjobb döntése lehet – vagy a legrosszabb.

  Megálmodtál egy terméket, szolgáltatást, ami forradalmasíthatja a piacot? Vagy csak inspirál Téged a sikeres vállalkozók életstílusa? Már látod lelki szemeid előtt a hatalmas irodaházat, a tetején a neveddel?

  Csak az a baj, hogy ettől az álomtól egy félelmetes és hatalmas rémálom választ el: a cégalapítás.
  Hogyan kell bejegyeztetni egy céget?
  Bt, Kft, Zrt? Katás, Evás? Melyiket válasszam?
  Ugyanaz legyen az ügyvezető, mint a tulajdonos?
  Tényleg hiba a lakásomba bejelenteni a cég székhelyét?
  A cég pénze vajon az én pénzem?
  A céges laptopot adózás előtti vagy adózás utáni pénzből vegyem?
  Hogyan árazzam be a termékemet, hogy versenyképes legyen, de maradjon rajta profit?
  Megnyitom a céget, de honnan lesznek az első vevőim?
  Mi szerepeljen az első hirdetésemen?
  Miből tudom kitermelni az első alkalmazottam fizetését?

  FIGYELEM: Magyarországon nemzetközi viszonylatban még mindig nagyon nehéz vállalkozást alapítani! És ezért nagyon könnyű az elején olyan szarvashibákat elkövetni, amik idő előtt teszik tönkre és ítélik halálra a vállalkozást. Nem csoda, hogy a világ egyik legnagyobb cégtemetője vagyunk.
  Hát nem éri meg egy könyv ára, hogy ezeket elkerüld? Hogy segítsen Neked navigálni az induláskor, amikor úgy is minden energiádat leköti a cég beindítása, minden pénzedet felemészti, minden idődet feléli az indulás. Pont ebben a kritikus első pár hónapban lesz társad és pótolhatatlan tanácsadód ez a könyv.

  Ne késlekedj! Csapj bele életed legizgalmasabb kalandjába – az kezdéshez szükséges részleteket meg bízd erre a könyvre.

  Eddig többszáz cég alapításánál és beindításánál bábáskodtam, és most szeretném, ha a Tiéd lenne a következő. Benne vagy?

  3.950 Ft 3.160 Ft -20 %
 • Törocsik Mária: Self-marketing

  Törőcsik Mária könyve a marketing kiterjesztett felfogásának elvét követi, amikor az egyén és a marketing viszonyát boncolgatja. A tőle megszokott élvezetes stílusban ...

  Törőcsik Mária könyve a marketing kiterjesztett felfogásának elvét követi, amikor az egyén és a marketing viszonyát boncolgatja. A tőle megszokott élvezetes stílusban vezeti be az olvasót a téma összes dimenziójába. Meríthetünk belőle a saját élethelyzeteink megoldásához, de segíti a könyv a sikeres vagy éppen kudarcos életutak megértését is.
  Különös erénye a kötetnek, hogy témája nem csak a marketing szakemberek számára érdekes, valamint az, hogy a tartalom minden korosztályt képes megszólítani.

  Veres Zoltán
  egyetemi tanár
  Pannon Egyetem

  5.200 Ft 4.160 Ft -20 %
 • Spencer Rascoff, Stan Humphries: ZillowSztorik – Lakáspiaci tények és tévhitek

  Ideje újragondolni mindazt, amit a lakáspiacról hallottunk!Kinek szól ez a könyv? Annak, aki tudni szeretné, ... ... milyen hirdetési ár vezet a legmagasabb ...

  Ideje újragondolni mindazt, amit a lakáspiacról hallottunk!

  Kinek szól ez a könyv? Annak, aki tudni szeretné, …
  … milyen hirdetési ár vezet a legmagasabb eladási árhoz és a leggyorsabb értékesítéshez;
  … hogyan lehet elkerülni a hirdetés szövegezése során a súlyos százezrekbe kerülő csapdákat;
  … mikor érdemes meghirdetni az eladó otthont;
  … miért kifizetődőbb eladás előtt a konyha helyett a fürdőszobát felújítani;
  … hogyan tekinthetünk otthonunkra mint befektetésre;
  … miért nem érdemes a legjobb környék legrosszabb házát megvásárolni;
  … mekkora a lakáspiaci közhelyek, városi legendák és mítoszok valóságtartalma;
  és persze mindenkinek, aki ingatlantulajdonosként, bérlőként vagy befektetőként szeretné szórakozva
  megismerni a lakáspiac működését.

  Spencer Rascoff és Stan Humphries, a Zillow ügyvezetője és vezető közgazdásza tengernyi adaton végzett (big data) elemzésekkel alátámasztott, tanulságos, ugyanakkor nemegyszer meglepő válaszokat adnak a lakáspiaccal kapcsolatos számtalan kérdésre. Arra bátorítanak bennünket – függetlenül attól, hogy eladóként, vevőként, bérlőként vagy bérbeadóként jelenünk meg a lakáspiacon -, hogy érzelmeink helyett a tényekre és összefüggésekre figyelve hozzunk meg – alapozott és tájékozott döntést az otthonunkat érintő legfontosabb helyzetekben.

  Zillow
  A 2006-ban alapított, seattle-i székhelyű Zillow a lakáspiac világszinten leginnovatívabb vállalkozása, voltaképpen az ingatlanos szakma és az internet házasságából született csoda gyerek.
  A zillow.com nem csupán teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújt az oldal látogatóinak, hanem a világ
  legnagyobb – több mint 110 millió amerikai lakóingatlan aktuális adatait és becsült értékét tartalmazó – lakáspiaci adatbázisával büszkélkedhet.
  A szerzők erre a hatalmas információhalmazra támaszkodva

  3.990 Ft 3.192 Ft -20 %
 • Ben Carlson: Befektetés józan ésszel

  Befektetés józan ésszel útmutatást ad az ilyen egyéni befektetőknek (megtakarítóknak) ahhoz, hogyan állítsák össze portfóliójukat, hogyan álljanak a pénzügyi piacok szeszélyes viselkedéséhez, ...

  Befektetés józan ésszel útmutatást ad az ilyen egyéni befektetőknek (megtakarítóknak) ahhoz, hogyan állítsák össze portfóliójukat, hogyan álljanak a pénzügyi piacok szeszélyes viselkedéséhez, hogyan tartsák kontroll alatt érzelmeiket – és ami talán a legfontosabb, hogyan profitáljanak megfelelően kialakított portfóliójukból, a piac szeszélyeiből és érzelmeik kordában tartásából. Röviden: megmutatja, hogy induljanak el azon az úton, amelyen minél több embernek kellene ma Magyarországon elindulnia ahhoz, hogy nyugdíjas éveik anyagi biztonságban teljenek.
  – Dr. Csányi Sándor (elnök-vezérigazgató, OTP Bank Nyrt.) előszavából

  Ben Carlson könyvéből megtudhatjuk, hogy
  – a pénzügyi piacokon való befektetés során hogyan fordítsuk javunkra a józan ész nyújtotta előnyöket;
  – mire érdemes odafigyelnünk és miket kell teljes mértékben figyelmen kívül hagynunk;
  – hogyan álljunk a piacok rövid távú ingadozásaihoz;
  – hogyan tartsuk kordában érzelmeinket és őrizzük meg fegyelmezettségünket;
  – milyen segítséget nyújthat számunkra egy hozzáértő pénzügyi tanácsadó, mit várhatunk tőle, és hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő szakembert.
  A praktikus tanácsokban bővelkedő kötet kézzel fogható és gyakorlati segítséget nyújt hosszú távú befektetési eredményeink javításához, illetve ahhoz, hogy bármilyen piaci körülmények között racionális döntéseket tudjunk hozni.

  Ahogy Warren Buffett fogalmazott: “Az intelligens befektetés nem bonyolult, de ez korántsem jelenti azt, hogy egyszerű lenne.” Ez a gondolat tökéletesen megragadja és summázza könyvem mondanivalóját.
  – Ben Carlson

  4.990 Ft 3.992 Ft -20 %
 • Ray Kroc: A McDonald’s sztori

  "Ray Kroc, a McDonald's alapítójának könyve érdekes történeti betekintés az 50-es 60-as évek Amerikájába, megtudhatjuk belőle, hogyan született meg a Big Mac, ...

  “Ray Kroc, a McDonald’s alapítójának könyve érdekes történeti betekintés az 50-es 60-as évek Amerikájába, megtudhatjuk belőle, hogyan született meg a Big Mac, mi a jó hasábburgonya titka, vagy hogy miért nem árul a McDonald’s hot-dogot.

  A McDonald’s ma a világ legnagyobb étteremlánca közel 37.000 egységgel, több mint 100 országban.
  Az ide vezető út első harminc évéről, az elvekről, a megoldásokról beszél, vagy inkább mesél maga az alapító. Írása üzleti tankönyvként is megállja a helyét, hiszen a cég működési modellje, az innovációk és Kroc elvei jó például szolgálhatnak a ma üzletembereinek is.

  Ray Kroc az 1950-es években még egy turmixgépgyártó cég egyszerű értékesítője volt. Azonban jókor volt jó helyen, és remek érzékkel ismerte fel, hogy óriási lehetőség kapujában áll, amikor meglátta ügyfelei, az étteremtulajdonos McDonald fivérek fantasztikus újítási ötleteit.
  Kitartó munkával, a megfelelő embereket maga mellé állítva és újszerű üzleti taktikákat alkalmazva Ray Kroc elérte, hogy egy kaliforniai kisváros hamburgerbódéjából az egész világra kiterjedő étteremhálózat jött létre.

  3.490 Ft 2.792 Ft -20 %