Üzleti, Menedzser

 • Peter Leach: Családi vállalkozások

  Milyen módszereket használhatunk a családi vállalkozásokra jellemző kihívások kezelésében?
  Miért fontos és hogyan lehetséges megtervezni az utódlást?
  Hogyan teremthető meg a család ...

  Milyen módszereket használhatunk a családi vállalkozásokra jellemző kihívások kezelésében?
  Miért fontos és hogyan lehetséges megtervezni az utódlást?
  Hogyan teremthető meg a család értékrendjét tükröző vállalati kultúra?

  A családi vállalkozásokban az üzlet elsősorban a család szövetének része. Ezért nagyobb fokú stabilitás, elhivatottság, rugalmasság jellemzi őket, és a hosszú távú tervezés is könnyebb. Az erősségek mellett azonban sajátos hátrányokkal is jár, ha a családtagjainkkal közösen dolgozunk. Peter Leach a londoni Imperial College egyetemi docense, keresett tanácsadó hiánypótló könyvében részletes magyarázatokon és jellemző esettanulmányokon keresztül veszi sorra ezeket.
  Megtudhatjuk, hogyan lehet harmonizálni a vállalkozás és a család szükségleteit többek között a mindennapi ügyvitel, az utódlás vagy a pénzügyi tervezés területén, hogy előnyt kovácsolhassunk a családi vállalkozásokra jellemző problémákból is.

  Peter Leach több mint 30 éve tanulmányozza a családi vállalkozások sajátos dinamikáját, és segíti tanácsadóként a világ legsikeresebb vállalkozó családjait és családi vállalatait. A Deloitte egyesült királyságbeli irodájának partnere, a Londoni Imperial College docense, az Institute for Family Business tanácsadó testületének elnöke.

  “Peter Leach több mint 30 éves tapasztalatával és szakértelmével a családi vállalkozásokról való gondolkodás és szemléletmód atyjának számít az Egyesült Királyságban.”
  Claire Webster, a Deloitte Private Client Services elnöke

  “A családi kézben lévő vállalkozások a legtöbb országban a gazdaság motorját jelentik. Peter Leach könyve átfogó és részletes képet ad arról, milyen nehézségekkel kell szembenézniük ezeknek a cégeknek, és hogy milyen stratégiák segítségével küzdhetik le őket. Kötelező olvasmány nemcsak a családi vállalkozók új generációjának, de a vállalkozás lélektanát és a stratégiai tervezést tanulmányozó szakembereknek is.”
  G. ‘Anand’ Anandalingam, a londoni Imperial College Üzleti Iskolájának dékánja

  4.200 Ft 3.360 Ft -20 %
 • Brian Tracy: Kreativitás és problémamegoldás

  A kreatív gondolkodás alapvető fontosságú a sikerünk szempontjából.

  Egy vezető ideje legkevesebb ötven százalékát tölti problémák megoldásával. Az ön karrierje szempontjából is fontos, ...

  A kreatív gondolkodás alapvető fontosságú a sikerünk szempontjából.

  Egy vezető ideje legkevesebb ötven százalékát tölti problémák megoldásával. Az ön karrierje szempontjából is fontos, hogy miként képes kezelni a nehézségeket és elhárítani a bajokat. Jó hír, hogy mindenki már a születésétől fogva kreatív. A kreativitás olyan eszköz, melyet a természet bocsát az ember rendelkezésére, hogy életben maradhasson, és megküzdhessen a kihívásokkal, kellő gyakorlással ráadásul meg is tanulható és fejleszthető. Ne felejtse el, mindaz, amit elért vagy el fog érni, azon múlik, hogy milyen módon használja az elméjét. Ha sikerül fejlesztenie a gondolkodásmódja minőségét, azzal javítani fog a saját életminőségén, a jövőbeli kilátásain és több sikert érhet el a pénzügyek területén. Ezt a könyvet úgy állítottuk össze, hogy azonnal mérhető, jól bevált, gyakorlatias módszerek és technikák sorával fokozza az ön teljesítményét. Rengeteg ötlet vár az olvasóra, ráadásul a könyvben szereplő módszerek jobb eredményekre vezetnek, mint amilyeneket ma elérhet. Ezek az eredmények le fogják nyűgözni önt. Nézzen hát más szemmel saját magára és a világra!

  Brian Tracy a világ egyik legsikeresebb motivációs trénere, számos sikerkönyv szerzője. Személyes és életvezetési tanácsadóként több mint ezer nagyvállalatnak nyújtott segítséget és kétmillió embert tanított világszerte.

  2.790 Ft 2.232 Ft -20 %
 • Előadok, tehát vagyok

  Az első hazai előadói kézikönyv, ahol az általános szakmai tapasztalatok mellett valódi gyakorlati feladatok is vannak. Hét profi tréner aktuális tudásának legjava Az ...

  Az első hazai előadói kézikönyv, ahol az általános szakmai tapasztalatok mellett valódi gyakorlati feladatok is vannak. Hét profi tréner aktuális tudásának legjava
  Az első Toastmasterek – a világ legnagyobb retorikai szervezete – által írt hazai szakkönyv
  A szerzők szakmai tapasztalata a könyvben
  – 60 tréneri év
  – 8.500 ember oktatása egyéni képzéseken
  – Több tízezer hallgató az előadásokon

  5.900 Ft 4.720 Ft -20 %
 • Balaton Károly, Hortoványi Lilla: Stratégiai és üzleti tervezés

  A megfelelően végrehajtott stratégiai és üzleti tervezés jelentősen növeli a vállalatok jövedelmezőségét és életképességét, mégis kevesen alkalmazzák megfelelően azok szerteágazó eszköztárát. A ...

  A megfelelően végrehajtott stratégiai és üzleti tervezés jelentősen növeli a vállalatok jövedelmezőségét és életképességét, mégis kevesen alkalmazzák megfelelően azok szerteágazó eszköztárát. A könyv aktuális és átfogó képet ad a stratégiai és üzleti tervezés folyamatáról és gyakorlatáról. Az alapvető fogalmak és módszerek áttekintését követően, gyakorlati példákon keresztül vezeti be az Olvasót a piacgazdaságokban elterjedt módszerek és eljárások alkalmazásába, s ezáltal képessé teszi a stratégiaalkotáshoz kapcsolódó döntés-előkészítésre. A könyv ezért ideális egyetemi alap- és mesterképzésekhez, illetve MBA és vállalati kurzusokhoz. Gazdag gyakorlati példákkal illusztrált, olvasóbarát megközelítése segíti az Olvasó szakmai önképzését és vezetői eszköztárának bővítését is.

  3.700 Ft 2.960 Ft -20 %
 • Várhegyi Tamás: Önműködő vállalkozás az interneten

  "Hogyan lett egy félmillió dollár értékű online vállalkozás ÖNMŰKÖDŐ? Hogyan lettek útközben Fülöp-szigeteki asszisztensei, svájci cégvezetője, új-zélandi cége, amerikai rendszergazdája és MILLIÓS passzív jövedelme úgy, hogy ...

  “Hogyan lett egy félmillió dollár értékű
  online vállalkozás ÖNMŰKÖDŐ?
  Hogyan lettek útközben Fülöp-szigeteki asszisztensei, svájci cégvezetője,
  új-zélandi cége, amerikai rendszergazdája és MILLIÓS passzív jövedelme
  úgy, hogy nem kellett elhagynia Magyarországot?”

  – Az online marketing káros evolúciója
  – Többet akarsz elérni, mint amennyit bírsz?
  – Mi az az automatizálás
  – Egy automatizálható vállalkozás 3 feltétele
  – A szabad vállalkozók kötelező elvei
  – Az automatizálás 3 építőköve
  – Tökéletesítés
  – Könnyen automatizálható vállalkozások
  – Dolgok, amik miatt elbukhatsz”

  4.990 Ft 3.992 Ft -20 %
 • Motiváció Minden Napra – Inspiráló gondolatok gyűjteménye

  "MINDEN NAPNAK ADD MEG AZ ESÉLYT, HOGY ÉLETED LEGSZEBB NAPJA LEGYEN!SZABÓ PÉTER AJÁNLÁSÁVAL!Azt, hogy hogyan érzed magad a mindennapokban, leginkább két dolog ...

  “MINDEN NAPNAK ADD MEG AZ ESÉLYT, HOGY ÉLETED LEGSZEBB NAPJA LEGYEN!

  SZABÓ PÉTER AJÁNLÁSÁVAL!

  Azt, hogy hogyan érzed magad a mindennapokban, leginkább két dolog határozza meg: az egyik, hogy milyen emberekkel, a másik, hogy milyen gondolatokkal veszed körbe magad. Ezzel a könyvvel az a célunk, hogy pozitív, építő, tanulságos, lélekemelő gondolatokkal, történetekkel, idézetekkel járuljunk hozzá az utóbbihoz, és ezáltal jobb kedvre, elmélkedésre, cselekvésre ösztönözzünk.

  Fogadd hát társasul ezt a fantasztikus kis gyűjteményt, amelyett forgass reggelente, és töltsd fel magad belőle pozitív példákkal, vagy éppen olvasgasd elalvás előtt mintegy lelki megnyugvásként a pihentető alváshoz.”

  2.990 Ft 2.392 Ft -20 %
 • James E. Ryan: Biztos, hogy így van?!

  "New York Times bestsellerA "Biztos, hogy így van? egy kellemes és élvezetes emlékeztető mindannyiunk számára, hogy a bölcsesség a megfelelő kérdések feltevéséből ...

  “New York Times bestseller

  A “Biztos, hogy így van? egy kellemes és élvezetes emlékeztető mindannyiunk számára, hogy a bölcsesség a megfelelő kérdések feltevéséből fakad. Hogy el kellene-e olvasnod ezt a könyvet? Mindenképp.”
  – Clayton Christensen, a How Will You Measure Your Life? című könyv szerzője

  A rendkívül népszerű diplomaosztó-beszéd alapján, a jó kérdésfeltevés (és válaszadás) művészetéről a Harvard’s Graduate School of Education dékánjától.

  Legyünk akár a tárgyaló-, akár az osztályteremben, túlságosan is sok időt és energiát fecsérlünk el lényegtelen dolgokra. Az igazság az, hogy a kérdések legalább olyan fontosak, mint a válaszok, sőt, sokszor fontosabbak. Ha például rossz kérdést teszel fel, garantált, hogy rossz választ fogsz kapni. A jó kérdés azonban jó válaszra késztet, és ennek során mélyebb és jelentőségteljesebb kapcsolatra ösztönöz. A jó kérdésfeltevés arra inspirál, hogy túllépjünk azon, amit gondolni vélünk, és felfedezzük a bonyolultat, az ismeretlent, a kínosat, sőt, akár a kellemetlent.

  A Biztos, hogy így van? című könyvben James Ryan, a Harvard’s Graduate School of Education dékánja a jó kérdések – és válaszok – művészetét ismerteti. Egész pontosan öt kérdésről van szó: Hogy micsoda? Vajon…? Nem lehetne, hogy legalább…? Hogyan tudok segíteni? Mi az, ami igazán számít? A politikából, történelemből, popkultúrából és társadalmi mozgalmakból csakúgy, mint a saját életéből vett példák segítségével Ryan bemutatja, hogy ezek az alapkérdések miként teremtenek megértést, tesznek kíváncsivá, kezdeményeznek fejlődést, erősítenek meg kapcsolatokat, és hívják fel a figyelmet az élet fontos kérdéseire. Azáltal, hogy rendszeresen feltesszük az öt alapkérdést, végül közelebb kerülhetünk életünk értelmének megértéséhez is.
  Egyszerre vicces és kihívó, elevenbe vágó és meglepő, a Hogy micsoda? egy bölcsességre ösztönző könyv, amely örökre megváltoztatja a kérdésekről alkotott elképzeléseidet.”

  3.790 Ft 3.032 Ft -20 %
 • Gay Hendricks: A nagy ugrás

  "A nagy ugrás című könyv New York Times sikerlistás szerzője, Gay Hendricks egyszerű, mégis átfogó programot kíán a boldogság és elégedettség útjában ...

  “A nagy ugrás című könyv New York Times sikerlistás szerzője, Gay Hendricks egyszerű, mégis átfogó programot kíán a boldogság és elégedettség útjában álló egyetlen való akadály legyőzésére. Világosan megmutatja az utata, amelyen haladva teljesen kibontakoztathatjuk a bennünk rejlő lehetőségeket, és nemcsak pénzügyi téren, hanem a szeretetben és általában az életben is sikeresek lehetünk.

  “”Gay Hendricks az igazi siker nagyszerű élő példája. Bőségben és a saját spirituális lényegével mély harmóniában él, ugyanakkor három évtizede élvezi egy viruló házasság örömeit. Most nekünk is megmutatja, hogyan érhetjük el mindezt.””
  – MARK VICTOR HANSEN, az Erőleves a léleknek című könyv szerzője

  “”Nála jobban senki sem inspirálhat minket arra, hogy minden szinten kihozzuk magunkból a legjobbat.””
  – MARIEL HEMINGWAY, a Mariel Hemingway’s Healthy Living from the Inside Out című könyv írója

  GAY HENDRICKS több mint húsz, a személyes fejlődés módszereivel foglalkozó könyv szerzője és társszerzője, beleértve a New York Times sikerlistás Five Wishes és Conscious Living című munkákat. Még többet megtudhatsz a szerzőről www.hendricks.com weboldalon.”

  3.790 Ft 3.032 Ft -20 %
 • Bártfai Balázs: Tartalommarketing a gyakorlatban

  Ez a könyv neked készült, mert a tartalommarketing nem csak azoknak való, akik szeretnek írni, akik tudnak írni, és akik azt akarják, hogy sokan ...

  Ez a könyv neked készült, mert a tartalommarketing nem csak azoknak
  való, akik szeretnek írni, akik tudnak írni, és akik azt akarják, hogy
  sokan olvassák őket.

  A tartalommarketing annak a lehetősége, hogy úgy legyen
  sikeres a vállalkozási ötleted, hogy ne kelljen manipulálnod, trükköznöd
  és mindig újabb és újabb marketing technikákat megtanulnod.

  Kezdj el értéket adni a piacodnak, tanítsd őket a szakmád rejtett
  tudásaira és finomságaira. Ettől nemcsak a vállalkozásod lesz egyre
  nyereségesebb, de az életed is sokkal boldogabbá válik. Másokat tanítani,
  a tudást megosztani az élet egyik legfőbb értelme.

  Használd a stratégiát, GYAKOROLD a tartalommarketinget és
  valóban szenzációs vállalkozásod lesz, a híred terjedni fog és a vevők
  özönlenek hozzád.

  “Nem attól félek, aki 10.000 ütést gyakorolt egyszer, attól az
  embertől tartok, aki egyetlen ütést gyakorolt 10.000-szer.”
  Bruce Lee, A legendás harcművész

  5.990 Ft 4.792 Ft -20 %
 • Book of Lists – Listák könyve 2017-2018

  20.076 Ft 16.061 Ft -20 %