• Spanyol-magyar Magyar-spanyol tanulószótár

  A Tanulószótár célzottan a nyelvtanuló diákoknak készült, közép- vagy emelt szintű érettségihez és középfokú nyelvvizsgához ajánljuk. Egy kötet két szótárt, azaz mindkét ...

  A Tanulószótár célzottan a nyelvtanuló diákoknak készült, közép- vagy emelt szintű érettségihez és középfokú nyelvvizsgához ajánljuk. Egy kötet két szótárt, azaz mindkét irányt tartalmazza. Kék címszavak és jelentések segítik a könnyebb és gyorsabb keresést. A Tanulószótár minden jelentés megértését példamondatok segítségével könnyíti meg. Nyelvtani és országismereti információs ablakok, tematikus rajzok és rajzos országtérképek segítségével teszi hatékonyabbá és élvezhetőbbé a tanulást. A szótárak tartós, varrott kivitelben, kartonborítóval készültek, emiatt kisebb a súlyuk és könnyebben kezelhetők.

  8.900 Ft 7.120 Ft -20 %
 • Top 2000 spanyol szó

  A TOP 2000 kiadvány egyesíti a szótárak és a társalgási könyvek nyújtotta előnyöket. A spanyol nyelv legfontosabb 2000 szavának jelentését egy-egy spanyol ...

  A TOP 2000 kiadvány egyesíti a szótárak és a társalgási könyvek nyújtotta előnyöket. A spanyol nyelv legfontosabb 2000 szavának jelentését egy-egy spanyol példamondattal világítja meg. A 2000 spanyol szónak megadja a pontos magyar megfelelőjét is. Igazi újdonsága, hogy a spanyol szó jelentését bemutató spanyol példamondatot párhuzamosan magyarul is közli.
  A TOP 2000 kiadvány így az egyik leghatékonyabb segédeszköz a legfontosabb spanyol szavak megtanulásához, mivel a jól megválasztott spanyol és magyar példamondatok életszerű szituációkba helyezik a szavakat, és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy később könnyen felidézzék őket. A könyvben található 2000 spanyol szó biztos tudásával középszintű spanyol nyelvismeret és beszédkészség érhető el.
  A TOP 2000 kiadvány kiejtési útmutatóval is segíti a könyv használóját, hogy egyénileg, akár tanár nélkül is gyorsan és eredményesen haladjon a spanyol nyelv elsajátításában az első lépésektől a középszintig.

  2.490 Ft 1.992 Ft -20 %
 • KÉPES SZÓTÁR – SPANYOL-MAGYAR (PONS)

  A PONS Képes szótár - Spanyol az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a szókincsfejlesztésben! Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül ...

  A PONS Képes szótár – Spanyol az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a szókincsfejlesztésben!
  Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül impulzív, színes képekkel tanító szótár elsődleges feladata, hogy áttekinthető, tematikus szerkezetével, látványos ábrázolásával minél könnyebbé, hatékonyabbá, s ami talán a legfontosabb: élvezetessé tegye a szótanulást.

  4.990 Ft 3.992 Ft -20 %
 • Gajdos Zsuzsa, Nagy Erika, Seres Krisztina: Colores 3. – Spanyol nyelvkönyv + CD

  4.490 Ft 3.592 Ft -20 %
 • Colores 3. Spanyol nyelvkönyv + CD

  3.480 Ft 2.784 Ft -20 %
 • Colores 2. Spanyol nyelvkönyv (A2-B1)

  3.475 Ft 2.780 Ft -20 %
 • COLORES 1. – SPANYOL NYELVKÖNYV CD-VEL (új)

  4.490 Ft 3.592 Ft -20 %
 • COLORES 1. – SPANYOL NYELVKÖNYV CD-VEL

  3.475 Ft