• Spanyol-magyar Magyar-spanyol tanulószótár

  A Tanulószótár célzottan a nyelvtanuló diákoknak készült, közép- vagy emelt szintű érettségihez és középfokú nyelvvizsgához ajánljuk. Egy kötet két szótárt, azaz mindkét ...

  A Tanulószótár célzottan a nyelvtanuló diákoknak készült, közép- vagy emelt szintű érettségihez és középfokú nyelvvizsgához ajánljuk. Egy kötet két szótárt, azaz mindkét irányt tartalmazza. Kék címszavak és jelentések segítik a könnyebb és gyorsabb keresést. A Tanulószótár minden jelentés megértését példamondatok segítségével könnyíti meg. Nyelvtani és országismereti információs ablakok, tematikus rajzok és rajzos országtérképek segítségével teszi hatékonyabbá és élvezhetőbbé a tanulást. A szótárak tartós, varrott kivitelben, kartonborítóval készültek, emiatt kisebb a súlyuk és könnyebben kezelhetők.

  8.900 Ft 7.120 Ft -20 %
 • Top 2000 spanyol szó

  A TOP 2000 kiadvány egyesíti a szótárak és a társalgási könyvek nyújtotta előnyöket. A spanyol nyelv legfontosabb 2000 szavának jelentését egy-egy spanyol ...

  A TOP 2000 kiadvány egyesíti a szótárak és a társalgási könyvek nyújtotta előnyöket. A spanyol nyelv legfontosabb 2000 szavának jelentését egy-egy spanyol példamondattal világítja meg. A 2000 spanyol szónak megadja a pontos magyar megfelelőjét is. Igazi újdonsága, hogy a spanyol szó jelentését bemutató spanyol példamondatot párhuzamosan magyarul is közli.
  A TOP 2000 kiadvány így az egyik leghatékonyabb segédeszköz a legfontosabb spanyol szavak megtanulásához, mivel a jól megválasztott spanyol és magyar példamondatok életszerű szituációkba helyezik a szavakat, és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy később könnyen felidézzék őket. A könyvben található 2000 spanyol szó biztos tudásával középszintű spanyol nyelvismeret és beszédkészség érhető el.
  A TOP 2000 kiadvány kiejtési útmutatóval is segíti a könyv használóját, hogy egyénileg, akár tanár nélkül is gyorsan és eredményesen haladjon a spanyol nyelv elsajátításában az első lépésektől a középszintig.

  2.490 Ft 1.992 Ft -20 %
 • Spanyol szavak és kifejezések – Berlitz útiszótár

  1200 szó és kifejezés egyszerűsített kiejtés szószedet gasztronómiai szójegyzék kifejezések vészhelyzetben színnel jelölt témák

  1200 szó és kifejezés
  egyszerűsített kiejtés
  szószedet
  gasztronómiai szójegyzék
  kifejezések vészhelyzetben
  színnel jelölt témák

  1.800 Ft 1.440 Ft -20 %
 • KÉPES SZÓTÁR – SPANYOL-MAGYAR (PONS)

  A PONS Képes szótár - Spanyol az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a szókincsfejlesztésben! Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül ...

  A PONS Képes szótár – Spanyol az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a szókincsfejlesztésben!
  Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül impulzív, színes képekkel tanító szótár elsődleges feladata, hogy áttekinthető, tematikus szerkezetével, látványos ábrázolásával minél könnyebbé, hatékonyabbá, s ami talán a legfontosabb: élvezetessé tegye a szótanulást.

  4.990 Ft 3.992 Ft -20 %
 • Gajdos Zsuzsa, Nagy Erika, Seres Krisztina: Colores 3. – Spanyol nyelvkönyv + CD

  4.490 Ft 3.592 Ft -20 %
 • Colores 3. Spanyol nyelvkönyv + CD

  3.480 Ft 2.784 Ft -20 %
 • Colores 2. Spanyol nyelvkönyv (A2-B1)

  3.475 Ft 2.780 Ft -20 %
 • COLORES 1. – SPANYOL NYELVKÖNYV CD-VEL (új)

  4.490 Ft 3.592 Ft -20 %
 • COLORES 1. – SPANYOL NYELVKÖNYV CD-VEL

  3.475 Ft