• Utazó olasz nyelvi kalauz – Marco Polo

  A szavak csodálatosak - összekötnek bennünket, új világokat tárnak fel, és több élményben lehet részünk a segítségükkel. A Marco Polo sorozat legújabb ...

  A szavak csodálatosak – összekötnek bennünket, új világokat tárnak fel, és több élményben lehet részünk a segítségükkel. A Marco Polo sorozat legújabb kötete tartalmazza a legszükségesebb kifejezéseket és fordulatokat, úgyhogy vége a szótlanságnak! A sorozatra jellemző gazdag és sokrétű információnak és ismeretanyagnak köszönhetően köszönhetően mindenki megtalálja azokat a szavakat, mondatokat, amelyek segítségére lesznek, ha kirándulást tesz egy idegen kultúrába és nyelvbe. A kötethez tartozik egy miniszótár is: a legfontosabb kifejezésekkel vértez fel mindennapos helyzetekben. De ha egyszer mégsem jutna eszünkbe, hogy mit kell mondani, akkor kisegít a képes szótár. Jó utazást!

  2.490 Ft 1.992 Ft -20 %
 • Olasz szavak és kifejezések – Berlitz útiszótár

  1.800 Ft 1.440 Ft -20 %
 • Progetto Italiano 2a Nuovo – Libro dello studente

  4.140 Ft 3.312 Ft -20 %
 • Progetto Italiano 1a Nouvo – Libro dello studente

  4.140 Ft 3.312 Ft -20 %
 • KÉPES SZÓTÁR – OLASZ-MAGYAR (PONS)

  A PONS Képes szótár - Olasz az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a szókincsfejlesztésben! Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül ...

  A PONS Képes szótár – Olasz az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a szókincsfejlesztésben!
  Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül impulzív, színes képekkel tanító szótár elsődleges feladata, hogy áttekinthető, tematikus szerkezetével, látványos ábrázolásával minél könnyebbé, hatékonyabbá, s ami talán a legfontosabb: élvezetessé tegye a szótanulást.

  4.990 Ft 3.992 Ft -20 %
 • Progetto Italiano 1b Nuovo – Libro dello studente

  4.140 Ft 3.312 Ft -20 %