• Dömők Szilvia, Gottlieb Éva: Gyakori hibák A-Z – Német PONS

  A kiadvány segítségével felismerheti és elkerülheti a némettanulás során előforduló leggyakoribb nyelvtani és szókincs hibákat.A könyv három részből áll. Az első részben ...

  A kiadvány segítségével felismerheti és elkerülheti a némettanulás során előforduló leggyakoribb nyelvtani és szókincs hibákat.

  A könyv három részből áll. Az első részben a nyelvtanhoz, a másodikban a szókincshez kapcsolódó tipikus hibák találhatóak, ábécérendbe szerkesztve. Egy-egy nyelvtani jelenség, illetve szó helyes használatát kék színnel kiemelt példamondatokon keresztül mutatjuk be. A német mondat mellett megtalálja annak magyar fordítását is. A harmadik részben pedig tesztelheti, hogy mennyire sikerült elsajátítania a könyvben foglaltakat.

  A könyv végén a tárgymutatóban található magyar-német, német-magyar regiszter segítségével nagyon egyszerű a könyv használata.

  1.490 Ft 1.192 Ft -20 %
 • Dömők Szilvia, Gottlieb Éva: Érettségi Német – Feladatsorok a középszintű szóbeli vizsgára

  A kiadvány a német nyelvi érettségi középszintű szóbeli vizsgarészének rejtelmeibe vezet be a 2017-ben történt változásoknak megfelelően.Az első részben hasznos információk találhatóak: ...

  A kiadvány a német nyelvi érettségi középszintű szóbeli vizsgarészének rejtelmeibe vezet be a 2017-ben történt változásoknak megfelelően.

  Az első részben hasznos információk találhatóak: az érettségi vizsga szabályai, a felkészüléssel kapcsolatos tanácsok, tippek. A második rész 25 teljes tételsort tartalmaz. A könyv a tételek vizsgáztatói példányát tartalmazza (a vizsgázói példányokon az első feladat kérdései nem szerepelnek).

  Fontos, hogy a diákok ne kész szövegek betanulásával készüljenek az érettségi vizsgára, hanem tudjanak kommunikációs stratégiákat alkalmazni és a vizsga során felmerülő váratlan kérdésekre reagálni. A könyv tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva a siker garantált.

  2.890 Ft 2.312 Ft -20 %
 • Dömők Szilvia: Hören – Készségfejlesztő német hallás utáni szövegértés feladatok B1/B2

  A kiadványt ajánljuk mindazoknak, akik a német nyelv elsajátítása során nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy a hallott szöveget, vagyis az élő beszédet ...

  A kiadványt ajánljuk mindazoknak, akik a német nyelv elsajátítása során nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy a hallott szöveget, vagyis az élő beszédet minél előbb és minél jobban megértsék.
  Erre egy biztos módszer van: a sok gyakorlás.
  A kötet 12-12 alap- és középfokú szintű szöveget, illetve hanganyagot és változatos feladatokat nyújt gyakorlásra, valamint 4-4 olyan feladatot tartalmaz, amelyek jellemzően a nyelvvizsgákon fordulnak elő.
  Önálló tanulásra és csoportban való feldolgozásra egyaránt ajánljuk.

  3.250 Ft 2.600 Ft -20 %
 • Hessky Regina, Iker Bertalan: Német-magyar, magyar-német tanulószótár

  A Tanulószótár célzottan a nyelvtanuló diákoknak készült, közép- vagy emelt szintű érettségihez és középfokú nyelvvizsgához ajánljuk. Egy kötet két szótárt, azaz mindkét ...

  A Tanulószótár célzottan a nyelvtanuló diákoknak készült, közép- vagy emelt szintű érettségihez és középfokú nyelvvizsgához ajánljuk. Egy kötet két szótárt, azaz mindkét irányt tartalmazza. Kék címszavak és jelentések segítik a könnyebb és gyorsabb keresést. A Tanulószótár minden jelentés megértését példamondatok segítségével könnyíti meg. Nyelvtani és országismereti információs ablakok, tematikus rajzok és rajzos országtérképek segítségével teszi hatékonyabbá és élvezhetőbbé a tanulást.
  A szótárak tartós, varrott kivitelben, kartonborítóval készültek, emiatt kisebb a súlyuk és könnyebben kezelhetők. A szótárakban a címszavak száma irányonként mintegy 25 000.

  8.900 Ft 7.120 Ft -20 %
 • Studio (21) B1 Kurs- und Übungsbuch

  A studio [21] B1 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád harmadik kötete. A nyelvkönyv ...

  A studio [21] B1 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád harmadik kötete. A nyelvkönyv pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakeretben lefektetett nyelvtudásszintekhez A1-től B1 szintig, így a tankönyvcsalád kiválóan támogatja az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülést. A tankönyvcsaládhoz tartozó studio – Die Mittelstufe B2 és C1 szintű kötetei lehetőséget adnak az emelt szintű érettségire és a közép- és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésre is. A studio [21] segítségére lesz a nyelvórákon és az egyéni, önálló tanulás során.
  A studio [21] tankönyv 10 fejezetet és 2 Station fejezetet tartalmaz. A kötet magában foglalja a munkafüzeti fejezeteket is, és a mellékelt DVD-n található e-book segítségével, mely tartalmazza a teljes könyvet vetíthető, lapozható formában is, további lehetőségeket nyújt a gyakorlásra. Az e-book kiadványban minden elérhető egy helyen akár tanórai, akár otthoni használatra: minden oldalpár kivetíthető, a feladatok megtalálhatóak interaktívan megoldható formában; a kiejtés gyakorlását segítő videoklipeket, valamint a munkafüzeti feladatokhoz tartozó hanganyagokat is itt találja. Minden munkafüzeti fejezet végén lehetőség van a B1 szintű vizsgára való célzott felkészülésre is. A munkafüzeti feladatok megoldásait az interaktív feladatokban találja.
  A kötet egy multimédiás tankönyvcsalád része, melynek számos egyéb kiegészítője segíti az eredményes tanulást.

  4.980 Ft 3.984 Ft -20 %
 • Studio (21) A2 Kurs- und Übungsbuch

  A studio [21] A2 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád második kötete. A nyelvkönyv ...

  A studio [21] A2 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád második kötete. A nyelvkönyv pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakeretben lefektetett nyelvtudásszintekhez A1-től B1 szintig, így a tankönyvcsalád kiválóan támogatja az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülést. A tankönyvcsaládhoz tartozó studio – Die Mittelstufe B2 és C1 szintű kötetei lehetőséget adnak az emelt szintű érettségire és a közép- és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésre is. A studio [21] segítségére lesz a nyelvórákon és az egyéni, önálló tanulás során.
  A studio [21] tankönyv 12 fejezetet és 4 Station fejezetet tartalmaz. A kötet magában foglalja a munkafüzeti fejezeteket is, és a mellékelt DVD-n található e-book segítségével, mely tartalmazza a teljes könyvet vetíthető, lapozható formában is, további lehetőségeket nyújt a gyakorlásra. Az e-book kiadványban minden elérhető egy helyen akár tanórai, akár otthoni használatra: minden oldalpár kivetíthető, a feladatok megtalálhatóak interaktívan megoldható formában; a kiejtés gyakorlását segítő videoklipeket, valamint a munkafüzeti feladatokhoz tartozó hanganyagokat is itt találja. A munkafüzeti feladatok megoldásait az interaktív feladatokban találja.
  A kötet egy multimédiás tankönyvcsalád része, melynek számos egyéb kiegészítője segíti az eredményes tanulást.

  4.980 Ft 3.984 Ft -20 %
 • Studio (21) A1 Kurs- und Übungsbuch

  A studio [21] A1 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád első kötete. A nyelvkönyv ...

  A studio [21] A1 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád első kötete. A nyelvkönyv pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakeretben lefektetett nyelvtudásszintekhez A1-től B1 szintig, így a tankönyvcsalád kiválóan támogatja az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülést. A tankönyvcsaládhoz tartozó studio – Die Mittelstufe B2 és C1 szintű kötetei lehetőséget adnak az emelt szintű érettségire és a közép- és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésre is. A studio [21] segítségére lesz a nyelvórákon és az egyéni, önálló tanulás során.
  A studio [21] tankönyv 12 fejezetet és 4 Station fejezetet tartalmaz. A kötet magában foglalja a munkafüzeti fejezeteket is, és a mellékelt DVD-n található e-book segítségével, mely tartalmazza a teljes könyvet vetíthető, lapozható formában is, további lehetőségeket nyújt a gyakorlásra. Az e-book kiadványban minden elérhető egy helyen akár tanórai, akár otthoni használatra: minden oldalpár kivetíthető, a feladatok megtalálhatóak interaktívan megoldható formában; a kiejtés gyakorlását segítő videoklipeket, valamint a munkafüzeti feladatokhoz tartozó hanganyagokat is itt találja. A munkafüzeti feladatok megoldásait az interaktív feladatokban találja.
  A kötet egy multimédiás tankönyvcsalád része, melynek számos egyéb kiegészítője segíti az eredményes tanulást.

  4.980 Ft 3.984 Ft -20 %
 • Erdélyi Margit: Német társalgási kézikönyv

  790 Ft 632 Ft -20 %
 • PONS Irodai kommunikáció – Német Új kiadás

  PONS-sorozatunk legújabb kötete a német irodai kommunikáció területén nyújt elengedhetetlen segítséget.A több mint 800 szövegrészlet, mintalevelek, szakkifejezések és hanganyagok rendre abban segítenek, ...

  PONS-sorozatunk legújabb kötete a német irodai kommunikáció területén nyújt elengedhetetlen segítséget.

  A több mint 800 szövegrészlet, mintalevelek, szakkifejezések és hanganyagok rendre abban segítenek, hogy Olvasóink minél hatékonyabbak legyenek az üzleti levelezés és telefonálás terén.

  3.490 Ft 2.792 Ft -20 %
 • Dömök Szilvia: Nagy Corvinus nyelvvizsgakönyv – Német középfok

  A könyv előnyei, újdonságai:o valamenyi feladat megoldása megtalálható a záró fejezetben; a tankönyv tanár nélkül, önállóan is jól használható. o a feladatok pontosan ...

  A könyv előnyei, újdonságai:

  o valamenyi feladat megoldása megtalálható a záró fejezetben; a tankönyv tanár nélkül, önállóan is jól használható.
  o a feladatok pontosan olyan sorrendben és formátumban jelennek meg, mint a vizsgán.
  o az egyes feladatok melletti időmérő sávban a tanuló feljegyezheti, hogy mennyi idő alatt végzett az adott feladattal, ami hatékonyan segíti a jó időbeosztást a vizsga során.
  o a könyvben szereplő 20 mintalevél a levélírás elsajátításához ad biztos alapot.
  o a sikeres felkészülést bőséges hanganyag segíti.
  o a szóbeli nyelvvizsga hanganyaga valós vizsgahelyzetet idéz: a bevezető utasítás, a szövegek ismétlése, a köztük lévő szünetek egyaránt pontosan követik a vizsgán követett eljárást.
  o a két sikeres szóbeli vizsga hangfelvétele – amelyen a vizsgaközpont tanárai és valódi vizsgázók szerepelnek éles vizsgahelyzetben – betekintést nyújt a szóbeli vizsga lefolyásába, és segítik az eredményes felkészülést.

  A könyv tartalma

  Az írásbeli vizsgához:
  o 10 teljes írásbeli feladatsor,
  o valamennyi feladat megoldókulcsa,
  o 10 mintafordítás,
  o 20 mintalevél.

  A szóbeli vizsgához:
  o 10 teljes hallás utáni szövegértés teszt,
  o valamennyi feladat megoldókulcsa,
  o CD lemez, amely mp3 formátumban tartalmazza a hallás utáni szövegértés teszt teljes hanganyagát,
  o 2 valós és sikeres szóbeli vizsga hangfelvétele.

  A Lexika Kiadó több évtizedes munka és tapasztalat eredményeként kiadványaival és online terméktámogatásával teljes körű felkészülést biztosít a legnépszerűbb akkreditált nyelvvizsgákhoz.

  3.490 Ft 2.792 Ft -20 %