• Holly Black, Cassandra Clare: Magisztérium 4. – Az ezüstmaszk (kemény)

  Callum Hunt élete romokban hever. A legjobb barátja odaveszett. A kém elszökött. A fiú titka kitudódott.Rács mögé dugták, örökre elzárták a mágusok közösségétől, ...

  Callum Hunt élete romokban hever.
  A legjobb barátja odaveszett. A kém elszökött. A fiú titka kitudódott.

  Rács mögé dugták, örökre elzárták a mágusok közösségétől, miután kiderült róla, hogy micsoda – hogy mi válhat belőle.

  Ám egy megdöbbentő felfedezés szabadsággal kecsegteti a fiút – amiért nagy árat kellene fizetnie. Vajon ki tud tartani Call, képes hű maradni a barátaihoz és a tanáraihoz? Vagy felvállalja a kockázatot, és elpusztít mindent, amit valaha szeretett?
  A negyedik év a Magisztériumban egészen más lesz, mint az eddigiek…

  3.499 Ft 2.799 Ft -20 %
 • Holly Black, Cassandra Clare: Magisztérium 4. – Az ezüstmaszk (puha)

  Callum Hunt élete romokban hever. A legjobb barátja odaveszett. A kém elszökött. A fiú titka kitudódott.Rács mögé dugták, örökre elzárták a mágusok közösségétől, ...

  Callum Hunt élete romokban hever.
  A legjobb barátja odaveszett. A kém elszökött. A fiú titka kitudódott.

  Rács mögé dugták, örökre elzárták a mágusok közösségétől, miután kiderült róla, hogy micsoda – hogy mi válhat belőle.

  Ám egy megdöbbentő felfedezés szabadsággal kecsegteti a fiút – amiért nagy árat kellene fizetnie. Vajon ki tud tartani Call, képes hű maradni a barátaihoz és a tanáraihoz? Vagy felvállalja a kockázatot, és elpusztít mindent, amit valaha szeretett?
  A negyedik év a Magisztériumban egészen más lesz, mint az eddigiek…

  2.799 Ft 2.239 Ft -20 %
 • Bob Pflugfelder, Steve Hockensmith: Nick és Tesla szuper kiborg kütyükesztyűje

  VIGYÁZAT! A könyvben egy villogó, szirénázó, hangrögzítésre is képes kütyükesztyűről olvashatsz, amelyet otthon te magad is elkészíthetsz!Einstein ámokfutásba kezd! Darwin elveszíti a fejét! A ...

  VIGYÁZAT!
  A könyvben egy villogó, szirénázó, hangrögzítésre is képes kütyükesztyűről olvashatsz, amelyet otthon te magad is elkészíthetsz!

  Einstein ámokfutásba kezd! Darwin elveszíti a fejét!
  A Félhold-öbölben található tudományos múzeumban teljes a felfordulás, mert a történelem legnagyobb tudósainak robotmásai mindent romba döntöttek. A 11 éves ikerpár, Nick és Tesla Holt – mellesleg amatőr feltalálók- próbálnak rájönni a káoszt kiváltó okokra, amelyben segítségükre lesz legutóbbi kreálmányuk, egy szuper kiborg kesztyű, amelyre mindenféle kütyüket csatlakoztatnak.

  Kövesd őket nyomozásuk során, és aztán a könyvben található rajzos leírások alapján te is megalkothatod saját kütyükesztyűdet, amely egyszerre négy elképesztő funkcióval rendelkezik. LED jelzőlámpa és vészriasztó, de hangrögzítésre és titkos üzenetek leleplezésére is képes.

  2.900 Ft 2.320 Ft -20 %
 • Rick Riordan: Tűztrónus – A Kane krónikák 2.

  Az ókori Egyiptom istenei rászabadultak a mai világra, és azóta Carter Kane és a húga, Sadie komoly bajba került. Az Élet Házának ...

  Az ókori Egyiptom istenei rászabadultak a mai világra, és azóta Carter Kane és a húga, Sadie komoly bajba került. Az Élet Házának leszármazottaiként a Kane testvérek rendelkeznek bizonyos képességekkel.

  Ám most az eddig legnagyobb ellenségük – Apóphisz, a káosz kígyója – arra készül, hogy kitörjön börtönéből. Ha a gyerekek nem akadályozzák meg ebben, vége lesz a világnak.

  Hogy esélyük legyen legyőzni a káoszt, a testvéreknek fel kell ébreszteniük Rét, a napistent, ehhez fogható varázslatra azonban eddig soha egyetlen mágus sem volt képes.
  Először meg kell találniuk Ré könyvének három darabját a világ különböző pontjain, hogy megtanulhassák a bennük szereplő varázslatokat. Amúgy említettük már, hogy senki sem tudja pontosan, hol lehet Ré?
  Vesd bele magad az új kalandokba!

  3.699 Ft 2.959 Ft -20 %
 • Bear Grylls: A dzsungel szelleme

  Te mihez kezdenél egyedül a dzsungelben?A Wainganga folyón szökőár söpör végig, és elsodorja Makot, aki magára marad a dzsungel közepén.A sűrű erdő ...

  Te mihez kezdenél egyedül a dzsungelben?

  A Wainganga folyón szökőár söpör végig, és elsodorja Makot, aki magára marad a dzsungel közepén.

  A sűrű erdő számtalan veszélyt rejteget: mérges kígyók, ravasz makákók meg gonosz orvvadászok lesnek a benne tévelygőre, és Mak sosem lehet benne biztos, hogy túl tud-e járni az eszükön.

  Szerencsére vannak az erdőnek olyan lakói, akik segítséget és barátságot kínálnak neki. Mégis minden ügyességére és ravaszságára szüksége van ahhoz, hogy életben maradjon, és végül talán hazajusson.

  A lélegzetelállítóan feszült, fordulatos mai kalandot Rudyard Kipling klasszikus regénye, A dzsungel könyve ihlette, és egy igazi nagy kalandor, Bear Grylls tette még izgalmasabbá.

  3.150 Ft 2.520 Ft -20 %
 • Richard Paul Evans: Elektromos vihar – Michael Vey 5.

  Az ellenálló mozgalom lelepleződött, főhadiszállásuk megsemmisült. A Hang bujkálni kényszerül, Michaelnek és barátainak sejtelmük sincs, hogy a családjuk életben van-e még.... Időközben az Elgen ...

  Az ellenálló mozgalom lelepleződött, főhadiszállásuk megsemmisült.
  A Hang bujkálni kényszerül, Michaelnek és barátainak sejtelmük sincs, hogy a családjuk életben van-e még….
  Időközben az Elgen folytatja hadműveleteit. Támadást indítanak a kis szigetország, Tuvalu ellen. Ha sikerrel járnak, ez csupán az első ledőlt dominó lehet Hatch mesteri tervében, hogy uralma alá hajtsa a világot.
  Bár Hatch továbbra is vasmarokkal uralkodik, repedések keletkeznek az Elgen elitjének soraiban, már mutatkoznak a lázadás jelei. Ha az Elgen vezetői egymás ellen fordulnak, vajon az Elektroklán a saját javára tudja fordítani a helyzetet? Vagy csupán egy újabb csapdáról van szó, ami végérvényesen elpusztítja őket?
  Még sohasem volt ilyen magas a tét. Michael és barátai olyan nehéz próbatételek előtt állnak, amiket korábban el sem tudtak képzelni.

  2.999 Ft 2.399 Ft -20 %
 • Irene Adler: Sherlock, Lupin és én 10. – A bűn fejedelme

  A tavasz beköszönte nem vidítja fel Sherlock Holmest, aki alig várja, hogy újabb nyomozással foglalhassa le zseniális elméjét. Irene ezért játékból azt ...

  A tavasz beköszönte nem vidítja fel Sherlock Holmest, aki alig várja, hogy újabb nyomozással foglalhassa le zseniális elméjét. Irene ezért játékból azt javasolja neki, hogy vizsgáljon meg alaposabban egy sor megmagyarázhatatlan bűnügyi hírt. Sherlock Holmes logikai érzéke pedig csakugyan rátalál az eseteket összekötő félelmetes, láthatatlan szálra… Ezzel kezdetét veszi a viadal egy kivételes képességekkel megáldott, titokzatos bűnözővel, majd sok-sok fordulat után Sherlock, Lupin és Irene döbbenetes felfedezést tesz.

  Három rendkívüli gyerek, akik elválaszthatatlan barátok.
  A krimi történetének három világhírű szereplője.
  Lélegzetelállítóan izgalmas kalandok egész sora.

  2.990 Ft 2.392 Ft -20 %
 • Rick Riordan: Az utolsó olimposzi – Percy Jackson és az olimposziak 5.

  A félvérek egész évben harcra készülődtek, de tudták, hogy nem sok esélyük van a győzelemre. Kronosz serege erősebb volt, mint valaha, és ...

  A félvérek egész évben harcra készülődtek, de tudták, hogy nem sok esélyük van a győzelemre. Kronosz serege erősebb volt, mint valaha, és minden átállt istennel és félistennel nagyobb lett.

  Amíg az olimposziak a pusztító Tüphónt próbálták megállítani, addig Kronosz bevonult New Yorkba, ahol az Olimposz gyakorlatilag őrizetlenül állt. Az Idő Urának megállítása Percy Jacksonra és a fiatal félistenek csapatára várt.

  A világszerte sikeres sorozat izgalommal várt befejező részében beteljesül a Percy tizenhatodik születésnapjára jövendölt prófécia. Miközben Manhattan utcáin tovább dúl a nyugati világ megmentéséért vívott harc, Percyn az a szörnyű gyanú lesz úrrá, hogy a saját sorsa ellen küzd.

  2.999 Ft 2.399 Ft -20 %
 • Megan Rix: Echo, gyere haza!

  "Bárcsak lenne egy kutyám! Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lehet bármilyen színű vagy fajtájú, vagy akár keverék is. De legjobban egy ...

  “Bárcsak lenne egy kutyám! Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lehet bármilyen színű vagy fajtájú, vagy akár keverék is. De legjobban egy hangjelző kutyát szeretnék.”
  A 11 éves Jake új iskolába kerül, de nem szeret oda járni. Senki sem érti meg, milyen nehéz barátokat szereznie. Aztán találkozik Echóval, a kóbor kutyussal, akiből később hangjelzőt kutyát képeznek. Echóval az oldalán, Jake-nak megnő az önbizalma. De aztán valami szörnyűség történik, Jake és Echo elszakadnak egymástól. A bátor kiskutya vakmerő és veszélyes kalandok egész sorát éli át, miközben a hazafelé vezető utat keresi. Vajon sikerül Echónak visszatalálni Jake-hez? Megan Rix legújabb regényében ismét egy kisfiú és egy kutya életre szóló barátságáról olvashatunk.

  1.990 Ft 1.592 Ft -20 %
 • Nick Callow: Neymar – A szurkolói könyv

  Sao Paulo utcáitól és a Santostól a világ legnagyobb stadionjaiig, az FC Barcelona és a brazil válogatott csatára, Neymar napjaink labdarúgásának egyik legnagyobb sztárja. Ez ...

  Sao Paulo utcáitól és a Santostól a világ legnagyobb stadionjaiig,
  az FC Barcelona és a brazil válogatott csatára, Neymar napjaink
  labdarúgásának egyik legnagyobb sztárja.
  Ez az izgalmas történetekkel és adatokkal teli könyv bemutatja
  a játékos elképesztő felemelkedését, és az embert, aki 24 éves
  korára többet szerepelt az újságok címlapján, mint a legtöbb
  futballista egész életében. Egy klasszis lenyűgöző története,
  aki ontja a gólokat a Barçában, és olimpiai aranyérmet szerzett
  hazájának 2016-ban, Rióban.

  3.490 Ft 2.792 Ft -20 %