• Victoria Clayton, Stuart Fischbein, Joyce Weckl: Terhesség félelem nélkül

  Aggódik? Ne tegye! Olvassa el egy tapasztalt szülész-nőgyógyász és egy bába értékes tanácsait, és adja át magát a babavárás örömeinek.A Terhesség félelem ...

  Aggódik? Ne tegye! Olvassa el egy tapasztalt szülész-nőgyógyász és egy bába értékes tanácsait, és adja át magát a babavárás örömeinek.

  A Terhesség félelem nélkül c. könyv világos és érthető formában ad választ az aggódó kismamákban leggyakrabban felmerülő kérdésekre. Részletesen szól
  – a terhesség során végzett orvosi vizsgálatokról
  – a súlygyarapodásról, a divatos öltözködésről
  – a terhesség egyes szakaszainak élettani jellemzőiről
  – a szexről
  – a szülésről és a gyermekágy időszakáról

  Habár egy nő számára egy kisbaba érkezésének híre mindig óriási öröm, az előtte álló kilenc hónap beláthatatlan eseményei a legtöbbször félelemmel töltik el. Victoria Clayton szabadúszó újságíró, Joyce Weckl okleveles szülésznő, valamint Stuart Fischbein szülész-nőgyógyász szakorvos és termékenységi specialista ezeket a félelmeket igyekszik eloszlatni e könyv oldalain óriási rálátással, empátiával és meggyőző szakmai tapasztalattal.

  Tudta-e ön például, hogy
  – a reggeli rosszulléteknek semmi köze nincs a baba vagy a mama egészségi állapotához
  – a terhesség alatt különösen fontos a napi többszöri, kisebb étkezés
  – nem mindig a legdrágább ruhadarabok állják ki a legjobban az idő és az igénybevétel próbáját
  – a terhesség alatt különösen fontos a mozgás, és semmi nem indokolja annak abbahagyását
  – a babakelengyére is igaz, hogy “a kevesebb néha több”?

  Itt az ideje, hogy félretegye a terhességgel kapcsolatos félelmeit, és hagyja, hogy egy tapasztalt bába, egy szülész és egy újságíró válaszolja meg az önben felmerülő kérdéseket. Higgye el, megéri!

  2.990 Ft 2.392 Ft -20 %
 • Dr. Rana Conway: Kismamaétrend – Ideális táplálkozás a várandósság és a szoptatás alatt

  "Azok az ételek és italok, amelyeket a várandósság alatt fogyasztunk, óriási hatással lehetnek gyermekünk egészséges fejlődésére, továbbá döntő szerepet játszanak abban, hogy ...

  “Azok az ételek és italok, amelyeket a várandósság alatt fogyasztunk, óriási hatással lehetnek gyermekünk egészséges fejlődésére, továbbá döntő szerepet játszanak abban, hogy erősek és fittek maradjunk egy olyan időszakban, amikor a testünk különösen nagy megterhelésnek van kitéve. A kiegyensúlyozott és változatos étkezés ilyenkor fontosabb, mint valaha. Ez a könyv arról szól, hogyan ehetünk minden szempontból jól, sok felesleges macera nélkül. Ha a helyes táplálkozást élvezni is lehet, minek szenvedni?
  Benne:
  – az egészséges és kerülendő ételek A-Z listája
  – a reggeli rosszullét étrendi kezelése
  – az egészséges súlygyarapodás mérföldkövei
  – tápanyagpótlás vegetáriánus és egyéb speciális diétát folytatók számára
  – a várandósság alatti magzatfejlődés és az étrend összefüggésének legújabb eredményei
  – ideális étrend a szoptatás időszakára
  Dr. Rana Conway dietetikus könyve eloszlat minden félelmet, és megadja a kellő magabiztosságot, hogy úgy érezhessük, a legjobbat tesszük a babának – és persze saját magunknak.”

  2.995 Ft 2.396 Ft -20 %
 • Benjamin Buhot: Apanapló – Apává válni 100 lépésben

  Benjamin apa szerepét a mérhetetlen boldogság, az aggodalmak és a kétségek pillanatai szegélyezik. Hogy ezt a nagy kalandot mélységében is átélhesse, elhatározza, ...

  Benjamin apa szerepét a mérhetetlen boldogság, az aggodalmak és a kétségek pillanatai szegélyezik. Hogy ezt a nagy kalandot mélységében is átélhesse, elhatározza, hivatásos apa lesz. Egy különös és információkban gazdag könyvet tart kezében az olvasó, amelynek ott a helye minden (leendő) apa és anya kezében is.

  2.800 Ft 2.240 Ft -20 %
 • Annette Kast-Zahn, Hartmut Morgenroth: Szép álmokat gyerekek! – Mit tegyünk az alvászavar ellen?

  Segítsen gyermekének, hogy önállóan el tudjon aludni! Ha átülteti a mindennapokba az elismert szerzőpáros beststellerében leírtakat, akkor nem kell többé ébren töltenie ...

  Segítsen gyermekének, hogy önállóan el tudjon aludni! Ha átülteti a mindennapokba az elismert szerzőpáros beststellerében leírtakat, akkor nem kell többé ébren töltenie az éjszakákat, mert gyermeke képes megtanulni azt, hogy miként lehet zavartalanul aludni. Ráadásul mindössze néhány nap alatt! A kötet a téma minden vonatkozását körüljárja a nappalok és éjszakák ritmusának összefüggéseitől a csecsemőkor és az iskoláskor között jellemző alvási szokásokon át a legfontosabb alvási zavarokig.

  2.999 Ft 2.399 Ft -20 %
 • Kalas Györgyi: Anyakönyv (2. kiadás)

  Hűha, terhes vagyok! Rettentő furcsa érzés... És, hogy megnyugtassunk, csak egyre furcsább lesz. Egyszerre minden megváltozik körülötted - de főképp benned. Persze ...

  Hűha, terhes vagyok! Rettentő furcsa érzés… És, hogy megnyugtassunk, csak egyre furcsább lesz. Egyszerre minden megváltozik körülötted – de főképp benned. Persze nők milliói szülnek évről évre – de te te vagy, és neked ez az első!
  Milyen érzés lesz szülni? Miként változunk meg a várandósság alatt? Hogyan éljük túl, ha hirtelen hízunk húsz kilót, és képtelenek vagyunk magunkra cibálni bármilyen ruhadarabot? Hogyan telik majd az első éjszaka az újszülöttel? Egyáltalán: hogyan tartsuk életben magatehetetlen gyerekünket? És mit csináljunk, hogy ne a hajunkat tépjük, hanem élvezzük is életünk azon szakaszát, amit kisbabánkkal szinte szimbiózisban töltünk?
  Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget Kalas Györgyi újságíró szórakoztató és szókimondó kötete, amely egyszerre hétről hétre vezetett, személyes terhesnapló és minden kismama elengedhetetlen kézikönyve. Az azóta kétgyerekes anyuka saját tapasztalatait tudományos magyarázatokkal alátámasztva osztja meg, de mindvégig olvasmányos, élvezetes stílusban, hiszen jól tudja: a statisztikák még soha egyetlenegy felszedett kilótól, vetéléstől vagy az anyatej elapadásától szorongó kismamát sem nyugtattak meg. A humor sokkal jobb orvosság.

  KALAS GYÖRGYI az Index újságírója, az Anyakönyvben első várandósságáról, kislánya születéséről és első egy évéről vall néhol sokkoló őszinteséggel, rózsaszín köd nélkül, de sziporkázóan szellemesen.

  3.490 Ft 2.792 Ft -20 %
 • Szilágyi Virág: Iker siker – Babagondozási praktikák

  Minden a Jön a baba - Hadas Krisztával címu musorral kezdodött. 2014. június 20-án a nyilvánosság elott adtam életet két szépséges úgyermeknek. A várandósságot, készülodést, szülést, a szülés ...

  Minden a Jön a baba – Hadas
  Krisztával címu musorral
  kezdodött. 2014. június 20-án a
  nyilvánosság elott adtam életet
  két szépséges úgyermeknek.
  A várandósságot, készülodést,
  szülést, a szülés utáni nehézségeket
  és az elso itthon
  töltött napokat is megmutattam
  a televízióban. Tabuk és
  megrendezett jelenetek nélkül.
  A musor után anyukák százai
  köszönték meg, hogy kimondtam,
  amit ok nem mertek,
  felvállaltam, amit nem szokás.
  Mindenkinek válaszoltam, leírtam
  a meglátásaimat, gyakorlati
  útmutatást és bátorítást
  nyújtottam. A sok anyuka
  unszolására elkezdtem leírni,
  hogy MIT, MIÉRT, HOGYAN
  csinálok. Ezekbol a praktikákból
  állt össze ez a könyv.

  3.490 Ft 2.792 Ft -20 %
 • Simó Tímea: Pocakosnapló

  A könyv segítségével a leendő szülők hétről-hétre megismerhetik és közel 100 db 3 dimenziós ultrahang fotón nyomon is követhetik a Pocaklakó fejlődését. ...

  A könyv segítségével a leendő szülők hétről-hétre megismerhetik és közel 100 db 3 dimenziós ultrahang fotón nyomon is követhetik a Pocaklakó fejlődését. A naplóban a leendő, vagy már gyakorló szülők fotóikkal, ultrahang felvételeikkel illusztrálva tudják megörökíteni a babavárás, a nagy nap és az első közös napok minden mozzanatát. Mivel rengeteg változás vár ilyenkor a kismamákra, így a könyv egy kis útmutatót is mellékel minden hónapra, melyben neves hazai szakemberek által legfontosabb kérdéseikre is választ kapnak a tervezgetéstől a baba otthoni ellátásáig.

  3.490 Ft 2.792 Ft -20 %
 • W. Ungváry Renáta: A Kismama babakonyhája – 3. bővített kiadás

  Fontos, hogy az étkezés a vidám családi együttlét és az öröm forrása legyen. Jó, ha ezt már újszülött kortól tapasztalja a gyermek, ...

  Fontos, hogy az étkezés a vidám családi együttlét és az öröm forrása legyen. Jó, ha ezt már újszülött kortól tapasztalja a gyermek, hiszen édesanyja táplálja a saját tejével, majd amikor már nagyobb, ő kínálja neki az egészséges, finom ételeket. Később a nagyobbak szívesen részt vesznek az ebédkészítés körüli munkákban. Ehhez találunk a könyvben egyszerűen elkészíthető recepteket, melyek felhasználásával nem csak a kicsiknek, hanem az egész család
  számára ízletes fogásokat tálalhatunk fel.

  4.690 Ft 3.752 Ft -20 %
 • Babanapló lányoknak

  Ebben a kedves rajzokkal illusztrált könyvben a szülők megörökíthetik gyermekük életének fontosabb pillanatait a születéstől egészen az iskoláig.

  Ebben a kedves rajzokkal illusztrált könyvben a szülők megörökíthetik gyermekük életének fontosabb pillanatait a születéstől egészen az iskoláig.

  1.990 Ft 1.592 Ft -20 %
 • Babanapló fiúknak

  Ebben a kedves rajzokkal illusztrált könyvben a szülők megörökíthetik gyermekük életének fontos pillanatait a születéstől iskolakezdésig.

  Ebben a kedves rajzokkal illusztrált könyvben a szülők megörökíthetik gyermekük életének fontos pillanatait a születéstől iskolakezdésig.

  1.990 Ft 1.592 Ft -20 %