Majsányi Kati: Erdőmese – Varázslatos történet szerelemről, haragról, boldogságról

Majsányi Kati: Erdőmese – Varázslatos történet szerelemről, haragról, boldogságról

3.499 Ft 2.799 Ft -20 %

Cikkszám: 9786155596421
  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

Mi történik, ha a tündérek világa találkozik az emberekével? Vajon megértik-e egymást? Szeretet vagy gyűlölet alakul ki köztük, vagy esetleg a szerelem dúlja fel a két világot?

A király első lovagja hatalmat, gyönyörű feleséget szerez vitézségével, s a királyi adománnyal, tudtán kívül, tündér lakta erdő birtokosa is lesz. A vadon rejtekében már hosszú idő óta háborítatlanul éltek a tündérek, manók, koboldok.

Békés világukat feldúlja Csanád lovag, a vidék új ura: itt építteti fel várát. Az erdő védelmezője, a csodálatos erdőtündér bosszút esküszik. Az erdőt egy szörny keríti hatalmába, nyomtalanul eltűnik a várúrnő, s a várelátkozottá válik.

Az itt nevelkedő két apród, Márton és Detre, a vár és az erdő közti harcok középpontjába kerül. Izgalmas kalandok és veszélyes harcok árán érnek férfivá, sőt lovaggá. És egy valódi lovag életéből a szerelem sem hiányozhat.

Majsányi Kati második regénye, az Erdőmese megidézi a középkor hangulatát és egy varázslatos világot, mely a természet csodáit és az erdő szeretetét hirdeti.

További információk

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Megjelenés

2016. szeptember 19.

Oldalszám

428

Kötés

Keménytáblás

ISBN

9786155596421