Jane Shemilt: Légszomj
Kosár megtekintése “Mary Higgins Clark, Alafair Burke: A Hamupipőke-gyilkosság – A gyanú árnyékában 2.” hozzá lett adva a kosaradhoz.

Jane Shemilt: Légszomj

2.990 Ft 2.392 Ft -20 %

Cikkszám: 9789636439118
  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

Emma és Adam orvosként valódi szaktekintélynek számítanak. Amikor egy kutatóprogram keretében a férfinak lehetősége nyílik arra, hogy családostul egy évre Botswanába utazzon, úgy döntenek, belevágnak a nagy kalandba. A munka vészhelyzeteiből, taposómalmából és a kettejük közötti állandó versengésből végre kibillentené őket ez a soha vissza nem térő alkalom; és a nyugodtabb,
egymásra jobban odafigyelő, boldogabb életről szóló álmuk talán a vadon szomszédságában valóra válhatna.
Az álomból azonban igazi rémálom lesz: Emma egy nap üresen találja a kisfia ágyát. Afrika földjén, több ezer kilométerre az otthonuktól, valódi segítség híján maradnak. A rendőrség ugyan nyomozásba kezd, a szülők mégis úgy érzik, nekik is a gyermek nyomába kell eredniük, mert ki tudja, milyen szörnyűbbnél szörnyűbb okok állhatnak az eltűnése mögött.
Jane Shemilt – világhírű regényéhez (Lányom) hasonlóan – ebben a könyvében is a gondolatok, az érzések fénytöréseit, a kapcsolatok és az érzelmek ellentmondásosságát járja körül egy olyan történeten keresztül, amely egy percre sem ereszt.

További információk

Kiadó

General Press Kft.

Megjelenés

2016. szeptember 20.

Oldalszám

272

Kötés

Kartonált

ISBN

9789636439118

Ajánlatunk

Krimik