Barbara Taylor BRADFORD: Más szív más lélek

Barbara Taylor BRADFORD: Más szív más lélek

3.490 Ft 2.792 Ft -20 %

Jelenleg nem rendelhető.

Cikkszám: 9789634053972
  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

Két család, két nő és egy rendkívüli barátság története… Meg egy borzalmas titoké, amely felbukkan a múltból, s amelyet a legjobb barátjával sem tud megosztani az ember… Újabb felkavaró történet Barbara Taylor Bradfordtól, a romantikus regények nagymesterétől…

Laura és Claire már gyerekkorukban is jó barátnők voltak. Szüleik elhanyagolták őket, és Claire sokat vendégeskedett Laura nagyszüleinek connecticuti házában. Majd messzire sodorta őket egymástól az élet, de barátságuk tartósnak bizonyult: Laura most New Yorkban egy művészeti tanácsadó cég társtulajdonosa, Claire pedig egy párizsi művészeti folyóirat szerkesztője. Laura házassága már-már mesébe illő, míg Claire-é tönkrement, s most a munkájának és lányának szenteli minden idejét. Laura és Claire is szép és sikeres, ám életük mégsem úgy alakul, ahogy várnánk. Bátran néznek szembe minden sorscsapással, miközben egymást is majdnem elvesztik.

Jelentős szerepet játszik a történetben Sir Maxim West, Az elveszett fiú sármos főhőse, valamint néhány, a nácik által elrabolt festmény is.

További információk

Ajánlatunk

Romantikus

Kiadó

Európa Kiadó

Megjelenés

2016. augusztus 29.

Oldalszám

384

Kötés

Kartonált

ISBN

9789634053972